ALGA Revista de Literatura

 

Edita: Grupo de Poesía Alga.
ISSN: 1698-563X.

D.L. 14559-1984

El grup ALGA va presentar el número 58 de ALGA, Revista de literatura el 24 de novembre de 2007 a la Biblioteca Fernández Jurado de Castelldefels. Els autors presents a l'acte Ignacio Gamen, Goya Gutiérrez, Xavier Carreras, Gerardo Guaza i José Florencio Martínez van llegir alguns dels seus texts. Agustín Calvo Galán, autor de diversos poemes visuals publicats a la revista, va comentar-los i va llegir poemes d'Ángela Serna. També es van llegir poemes d'Anna Ajmátova, poeta a la que estan dedicades les pàgines centrals.

 

El grupo ALGA presentó el número 58 de ALGA, Revista de literatura el 24 de noviembre de 2007 en la Biblioteca Fernández Jurado de Castelldefels. Los autores presentes en el acto Ignacio Gamen, Goya Gutiérrez, Xavier Carreras, Gerardo Guaza y José Florencio Martínez leyeron algunos de sus textos. Agustín Calvo Galán, autor de varios poemas visuales publicados en la revista, les comentó y leyó poemas de Ángela Serna. También se leyeron poemas de Anna Ajmátova, poeta a la que están dedicadas las páginas centrales.

Presentación del nº58

Tot seguit va tenir lloc la presentació del llibre de Gerardo Guaza "La Siembra de Selene" a càrrec d'Ignacio Gamen. Van llegir poemes el mateix autor i els companys del Grup Alga Xavier Carreras i Moisès Stankovich.

 

A continuación tuvo lugar la presentación del libro de Gerardo Guaza "La Siembra de Selene" a cargo de Ignacio Gamen. Leyeron poemas el propio autor y los compañeros del Grupo Alga Xavier Carreras y Moisès Stankovich.