ALGA Revista de Literatura

 

Edita: Grupo de Poesía Alga.
ISSN: 1698-563X.

D.L. 14559-1984

El dissabte 13 de maig de 2023 es va presentar a Sala Margarida Xirgu de la Biblioteca Ramon Fernandez Jurado de Castelldefels el número doble 88-89 de la revista de literatura Alga, publicat en commemoració del 40è aniversari de la revista. L'acte va comptar amb la col·laboració musical dels músics que amb col·laborat amb nosaltres, d’una banda Candy i Emma als acordions i d’altra banda el quartet Assai, amb en Pep, la Manoli, l’Enrique i la Montse.

     Després de la presentació per part de Xavi Carreras, l’acte va començar amb les paraules d’Ignacio Gamen i de Goya Gutiérrez sobre la revista durant aquest període de 40 anys. Lucía León, co-responsable de l’edició dels darrers números va presentar el nº 88-89 de la revista. Van participar a la lectura de poemes Rodolfo del Hoyo, Marian Quintillá, Francisco Cobacho, Gerardo Guaza, Rosa Creixell, Jorge Stojsic, Roser Pinto, Xavier Carreras, Lucía León, Mariló Martí, Elisabeth Aranda, Pere Ramon-Aguiló, Rosa Abuchaibe, Ignacio Gamen y Goya Gutiérrez.

Presentación del nº88-89

40 aniversario de la revista

El sábado 13 de mayo de 2023 se presentó en Sala Margarita Xirgu de la Biblioteca Ramón Fernández Jurado de Castelldefels el número doble 88-89 de la revista de literatura Alga, publicado en conmemoración del 40 aniversario de la revista. El acto contó con la colaboración musical de los grupos musicales que con colaborado con nosotros, por un lado Candy y Emma en los acordeones y por otro lado el cuarteto Assai, con Pep, Manoli, Enrique y Montse.

        Tras la presentación por parte de Xavi Carreras, el acto comenzó con las palabras de Ignacio Gamen y de Goya Gutiérrez sobre la revista durante este período de 40 años. Lucía León, co-responsable de la edición de los últimos números presentó el nº 88-89 de la revista. Participaron en la lectura de poemas Rodolfo de Hoyo, Marian Quintillá, Francisco Cobacho, Gerardo Guaza, Rosa Creixell, Jorge Stojsic, Roser Pinto, Xavier Carreras, Lucía León, Mariló Martí, Elisabeth Aranda, Pedro Ramón-Aguiló, Rosa Abuchaibe, Ignacio Gamen y Goya Gutiérrez.